Krijg grip op je road trip met mijn E-road books! Bekijk Boeken >>

Disclaimer 

Ik, Josette Prinsen – bekend als Reisgids Canada / TourGuide Canada-, bied deze website als een informatieve site. Ik doe al het mogelijke om ervoor te zorgen dat de informatie op deze site correct is en regelmatig wordt bijgewerkt. Echter, ik kan niet garanderen dat alle informatie op mijn website, volledig, juist en/of up-to-date is. Het is de website gebruikers (uw) eigen verantwoordelijkheid om de juistheid van alle verstrekte informatie te controleren. Reisgids Canada accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor schade die voortvloeit uit de informatie op deze site.

Links naar derden 

Voor uw gemak heb ik enkele links toegevoegd die naar andere websites leiden. Deze externe websites worden geëxploiteerd en onderhouden door derde partijen. Ik bied deze links aan uitsluitend als service aan u, aangezien ik van mening ben dat deze links waarde toevoegen aan de verstrekte informatie. Niettemin, Reisgids Canada / Tourguide Canada is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gekoppelde site.

Copyright

Alle inhoud van www.tourguidecanada.com is auteursrechtelijk beschermd onder internationale verdragen.   

ALLE rechten zijn voorbehouden aan Tourguide Canada / Reisgids Canada / Josette Prinsen. Elke reproductie, distributie, her-publicatie, en/of doorgifte van de inhoud (met inbegrip van beelden, video's en grafieken) van deze site zijn verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Josette Prinsen handelend onder de naam Tourguide Canada.

Bijdrage aan inhoud 

Reisgids Canada houdt van uw verhalen, foto's en extra bijdragen aan deze site. Ze maken de site interessanter en meer divers. Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd!  Bij het indienen van uw bijdrage gaat u akkoord gaat met de richtlijnen van de inzending. 

U kunt ervoor kiezen (optioneel) uw naam en locatie samen met uw inzending te publiceren.  Het aannemen van de identiteit van een andere persoon met de bedoeling deze te schaden of te misleiden is een ernstige schending die tot verwijdering van de inzending leidt.

Richtlijnen voor inzending

 Uw inzending op deze site moet origineel door u (niet gekopieerd) gemaakt zijn. De inhoud dient juridische correct, nauwkeurig en betrouwbaar te zijn. Uw inzending mag geen inbreuk maken op auteursrechtelijke eigendommen van anderen en dient relevant te zijn voor deze website. De inhoud mag geen bedreigende taal bevatten, noch vertrouwelijke informatie van anderen. 

Gelieve uw bijdrage NIET in te voeren als HTML (het zal worden geconverteerd naar tekst) of alle CAPS (ze zullen worden geconverteerd naar kleine letters).

Uw inzending dient van niet-commerciële/niet-promotionele aard te zijn en mag geen commerciële webadressen, e-mailadressen of telefoonnummers bevatten.

Tourguide Canada behoudt zich het recht voor om uw inzending te verwerpen, of om onderdelen ervan die deze overeenkomst schenden te bewerken/verwijderen, inclusief het recht om overtreders te verbieden opnieuw in te zenden. Tourguide Canada mag uw inzending bewerken om de duidelijkheid te verbeteren (bijv. typfouten). 

Ik verklaar dat ik het recht heb om de tekst en foto(s) in te dienen die ik inzend. Met mijn inzending ga ik akkoord met bovengenoemde richtlijnen. 

Hierbij verleen ik toestemming aan Tourguide Canada om mijn inhoudelijke bijdrage op tourguidecanada.com openbaar te tonen. Tevens verleen ik hierbij Tourguide Canada een exclusieve, royalty-vrije, onherroepelijke, overdraagbare, en eeuwigdurende vergunning. De indiening van foto('s) of andere afbeelding(en) is op een niet-exclusieve basis. Ik geef tourguidecanada.com het recht om iedereen die kopieert mijn inzending voort te zetten.

Ik ga akkoord om aan tourguidecanada.com een exclusieve, royalty-vrije, onherroepelijke, overdraagbare, eeuwigdurende vergunning te verlenen om mijn bijdrage op tourguidecanada.com openbaar te tonen. De indiening van foto ('s) of andere afbeelding(en) is op een niet-exclusieve basis. Ik geef tourguidecanada.com het recht om iedereen die mijn inzending kopieert te vervolgen.


Deel deze pagina: