Krijg grip op je road trip met mijn E-road books! Bekijk Boeken >>

Individuele rondreis Canada

Als je een individuele rondreis wilt maken door Canada wil je natuurlijk goed voorbereid op pad gaan. 

Op deze pagina:

Ervaringsdeskundige

Reisagent of Roadbook?

Routeplanner

Roadbooks voor een individuele rondreis door Canada


individuele rondreis canadabij goed weer kun je de hoogste berg van de Canadese Rocky Mountains zien tijdens je individuele rondreis van Vancouver naar Calgary

Ervaren deskundige als reisgids in Canada

Als echte avonturier ontdek je dit prachtige land natuurlijk het liefst op eigen gelegenheid. Toch is het fijn om in sommige situaties terug te kunnen vallen op een ervaren deskundige. Zo weet je namelijk zeker dat je niets mist van de mooiste wandelingen, beste activiteiten, bijzondere lokale cultuur, voornaamste steden, eersteklas bezienswaardigheden, indrukwekkende wildernis en meest prachtige auto routes.

Ik deel graag de kennis van mijn jarenlange ervaring als reisgids in Canada met je! Zo kun jij alles uit je individuele rondreis door Canada halen!

Met één van de diverse roadbooks van Tourguide Canada op je telefoon of tablet, kun je onbezorgd genieten van de vrijheid die je wenst. Mijn roadbooks beschrijven de mooiste reisroutes door Canada.


Reisagent of Roadbook?

Als je tijd door wilt brengen in Canada, dan is dit onlosmakelijk verbonden met het maken van keuzes: wat wil je zien, hoe lang wil je gaan, geef je de voorkeur aan auto of camperhuur. Wil je overnachten in lodges, hotels, kampeerterreinen of misschien wil je zelfs gaan ‘backpacken’.

Je kunt dit alles zelf regelen met behulp van één van mijn roadbooks of je boekt een kant-en-klare individuele rondreis door Canada via een reisagent. Wanneer je een volledige reis boekt via een reisagent ben je gebonden aan reisschema’s en verblijven.

Een roadbook van Tourguide Canada geeft je echter alle keuzevrijheid voor je individuele rondreis door Canada!


Routeplanner voor Canada

Maak voor het plannen van je individuele rondreis door Canada gebruik van mijn uitgebreide reiservaring als reisgids door dit prachtige land! 

Plan je route voor een  individuele rondreis door Canada. 


Roadbooks voor een individuele rondreis door Canada

Je individuele rondreis door Canada kun je namelijk prima zelfstandig regelen met hulp van een roadbook. Je reist op je eigen tempo en bepaalt zelf hoelang je ergens verblijft.

Je rijdt zelfstandig de mooiste routes en bezoekt naar keuze de aanbevolen bezienswaardigheden. Afhankelijk van je budget kies je zelf je accommodatie. 

roadbook west canadaéén van de roadbooks voor west Canada

Met een roadbook van Tourguide Canada als leidraad kun je zelfstandig de mooiste routes en trajecten volgen. Afwijken is geen probleem omdat je niet gebonden zit aan een dagindeling of tijdschema.

In het roadbook van je keuze vind je natuurlijk wel een handige dag-tot-dag planning en aanbevolen reisschema. Hier kun je desgewenst gebruik van maken tijdens je individuele rondreis door Canada. 

Wil je liever iets langer op een mooie plaats blijven?
Ook die vrijheid heb je als je gebruik maakt van één van de roadbooks voor een individuele rondreis door Canada. 

roadbook oost canadaRoadbook oost Canada

Je individuele rondreis door Canada kun je namelijk prima zelfstandig regelen met hulp van een roadbook.

 • Je reist op je eigen tempo en bepaalt zelf hoelang je ergens verblijft.
 • Je rijdt zelfstandig de mooiste routes en bezoekt naar keuze de aanbevolen bezienswaardigheden.
 • Afhankelijk van je budget kies je zelf je accommodatie. 

Met een roadbook van Tourguide Canada als leidraad kun je zelfstandig de mooiste routes en trajecten volgen. Afwijken is geen probleem omdat je niet gebonden zit aan een dagindeling of tijdschema.

In het roadbook van je keuze vind je natuurlijk wel een handige dag-tot-dag planning en aanbevolen reisschema.
Hier kun je desgewenst gebruik van maken tijdens je individuele rondreis door Canada. 

De roadbooks die Tourguide Canada aanbiedt:

vancouver victoria
vancouver naar calgary
calgary naar vancouver
dwars door canada
ontario en quebec

Wil je liever iets langer op een mooie plaats blijven? Ook die vrijheid heb je als je gebruik maakt van één van de roadbooks voor een individuele rondreis door Canada. 


Indian Summer in Canada

Wil je genieten van de prachtige herfstkleuren tijdens de Indian Summer?
Reis dan in tussen eind september en begin november naar Oost Canada!
Lees meer over de Indian Summer in Canada.


You might like these

 • De reisplanner Canada biedt praktische tips die je helpen bij het maken van keuzes voor je vakantie naar Canada en bij de voorbereiding van je reis

  Reisplanner Canada | Tourguide Canada

  De reisplanner Canada biedt praktische tips die je helpen bij het maken van keuzes voor je vakantie naar Canada en bij de voorbereiding van je reis

 • Op zoek naar een routeplanner voor Canada?In deze routeplanner Canada staan de mooiste routes in de kaart van Canada weergegeven

  Routeplanner Canada

  Op zoek naar een routeplanner voor Canada?In deze routeplanner Canada staan de mooiste routes in de kaart van Canada weergegeven

Deel deze pagina: